Ovo je otac koji je izbo blizance stare 40 dana (FOTO)

Izvor: BKTV News, 21.Feb.2017, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je otac koji je izbo blizance stare 40 dana (FOTO)

Porodična tragedija, kakva se ne pamti, dogodila se sinoć oko 19 sati u Štrpcu.

Naime, najverovatnije u trenutku nervnog rastrojstva Dejan Krstičić (35), nožem je izbo svoje blizance od 40 dana. Jedna beba je preminula na putu do bolnice, dok se drugoj lekari Kliničkog centra u Nišu bore za život.

Osumnjičeni Krstičić, inače profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj školi u Štrpcu, odmah je uhapšen i saslušan. Prema nezvaničnim saznanjima, policiji je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ispričao da je došlo do svađe sa suprugom, da je uzeo nož da bi je "zaplašio", a da mu je onda "pao mrak na oči".

Verovatno u trenutku nervnog rastrojstva, Krstičić je uzeo nož i ubo jednog od blizanaca direktno u stomak. Drugu bebu je povredio po trbuhu i vratu, ali je ona, srećom, preživela.

"Incident se desio posle svađe sa suprugom, kada je nasrnuo na decu ona je bila u kupatilu. Sinoć je uhapšen, izvršen je uviđaj na licu mesta, uzeta je izjava od njega i danas je sproveden kod tužioca na dalji tok postupka protiv njega. Radi se o tome da se prvi put desilo porodično nasilje u toj kući, nikad do sad nije bio prijavljen neki sličan incident ili neka situacija gde bi on mogao da se ponaša na neki drugačiji način. Sasvim normalan čovek, ne znam šta se desilo”, rekao je ta RTK2 Dragan Ivanović komandir policijske stanice u Štrpcu.

Krstičić je ubrzo uhapšen. Blizanci su odmah poslati u bolnicu. Jedna beba je preminula na putu do lekara, dok je druga prebačena u nišku bolnicu. Lekari ocenjuju njeno stanje teško, ali stabilno.

Dejan i njegova supruga, koja je iz okoline Štrpca, živeli su u porodičnoj kući sa njegovim roditeljima.

Komšije Krstičića opisuju kao mirnog, tihog i povučenog čoveka, kao i da nisu čuli da je bilo problema i svađa.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.