Otkrivena laboratorija za  marihuanu u Nišu

Izvor: RTS, 27.Feb.2015, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena laboratorija za marihuanu u Nišu

Policija otkrila u porodičnoj kući u Nišu laboratoriju za veštačku proizvodnju marihuane. Uhapšene četiri osobe.
Niška policija je uhapsila N. V. (36) iz okoline Niša, D. M. (24) iz Niša i S. S. (24) iz Svrljiga, zbog sumnje da su proizvodili i prodavali drogu, a A. J. (24) je uhapšen jer je kod njega pronađena veća količina narkotika, prenosi Tanjug.

Naime, policija je u porodičnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kući u okolini Niša pronašla laboratoriju sa opremom za veštačku proizvodnju marihuane.
Pronađeno je i oduzeto 19 stabiljika kanabisa, visine oko jednog metra i težine oko četiri kilograma, kao i oprema za veštački uzgoj te biljke.
Sumnja se da je pronađena droga bila namenjena daljoj distribuciji.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Laboratorija marihuane u Nišu, uhapšeno troje

Izvor: Mondo, 27.Feb.2015

Tri osobe iz okoline Niša i iz Svrljiga uhapšene su zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodile i prodavale marihuanu, saopštilo je danas Ministarstvo unutrasnjih poslova (MUP) Srbije...Foto: MUP..Kako se navodi u saopštenju, uhapšeni su N.V. (36) iz okoline Niša, D.M. (26) iz Niša i S.S. (26)...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.