Otac ubijene devojčice traži milion evra odštete!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Nov.2014, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac ubijene devojčice traži milion evra odštete!

Drago Podraščić, otac Ivane Podraščić (14), devojčice koju je 31. jula silovao i ubio Darko Kostić, zatražio juče novac u Višem tužilaštvu u Beogradu. Majka Nada rekla da "suprug nije odmah prijavio nestanak jer je Ivana umela da ode od kuće i da se ne vrati po nekoliko dana"

Poštovana gospodo, tražim odštetu od milion evra!

Ovo je u Višem tužilaštvu u Beogradu juče izjavio Drago, otac Ivane Podraščić (14), devojčice koju je 31. jula >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << silovao i ubio Darko Kostić. Podsetimo, cela Srbija je malu Ivanu tražila skoro dva meseca, da bi policija njeno beživotno telo pronašla u trošnoj kući u Rakovici.

Drago Podraščić je rekao i da je Ivanin nestanak policiji prijavio 9. avgusta, više od nedelju dana pošto ju je poslednjih put video. 

Foto: Telegraf

Nada, majka Ivane Podraščić, objasnila je zašto je Drago Ivanin nestanak prijavio tek tad:

- Rekla je da ide na žurku. Više je nisam videla. Ivana je bila dobra, ali umela je da ode od kuće i da se ne vrati po nekoliko dana. Zato Drago nije odmah prijavio nestanak.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.