Osumnjičenoj za ubistvo majke i bake određen pritvor

Izvor: RTS, 04.Mar.2015, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičenoj za ubistvo majke i bake određen pritvor

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor tridesetdevetogodišnjoj Teodori Viktorović osumnjičenoj da je u noći između ponedeljka i utorka satarom ubila majku i babu u porodičnom stanu na Vračaru. Suprug pušten na slobodu.
Suprug osumnjičene Borislav Stamenkov pušten je na slobodu, rekla je u izjavi za agenciju Tanjug portparol suda Tanja Koljenšić.
Više tužilaštvo u Beogradu predložilo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je sudu da odredi pritvor za oba supružnika, koji su prethodno saslušani zbog sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, rekla je portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.
Međutim, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu nije odredio pritvor Stamenkovu, već ga je pustio da se brani sa slobode.
Zločin se dogodio pre dva dana u porodičnom stanu u Mileševskoj ulici 33.
Kako se sumnja, Teodora Viktorović je satarom ubila majku i baku posle svađe, a zločin je policiji prijavio njen suprug.
Viktorovićeva je, kako pišu mediji, tokom policijskog uviđaja, zbog teškog pijanstva i pod uticajem lekova za smirenje, prebačena na VMA u Beogradu.
 
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pritvor osumnjičenoj za ubistvo majke i bake, muž pušten

Izvor: Radio 021, 04.Mar.2015

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor Teodori Viktorović (39) osumnjičenoj da je u noći između ponedeljka i utorka satarom ubila majku i baku u porodičnom stanu na Vračaru...Suprug osumnjičene Borislav Stamenkov pušten je na slobodu, rekla je portparolka suda Tanja Koljenšić...Više tužilaštvo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.