Osumnjičeni za trgovinu drogom

Izvor: Akter, 01.Jul.2015, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni za trgovinu drogom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su, u dve odvojene akcije, trojicu muškaraca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Kod M. M. (1990) iz Smederevske Palanke pronađeno je 76 paketića sa 80 grama marihuane, kao i paketić sa dva grama heroina.

Policija je intenzivnim operativnim radom pronašla M. A. (1986), za kojim je raspisana potraga.

retresom >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << njegovog stana i drugih prostorija, pronađena je kesa sa oko 70 grama biljne materije, za koju se sumnja da je marihuana, vagica za precizno merenje, pištolj i 150

metaka različitog kalibra, zbog čega se tereti i za neovlašćeno posedovanje vatrenog oružja.

Policija je, u okviru iste akcije, pregledom osumnjičenog I. B. (1977) pronašla kesicu sa materijom nalik na heroin i vagicu za razmeravanje, navodi se u saopštenju.

Osumnjučenom M. M. je određeno policijsko zadržavanje od 48 časova i biće priveden dežurnom javnom tužiocu Višeg suda u Beogradu, dok su M. A. i I. B. zadržani po nalogu Višeg javnog tužilaštva.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.