Opsežna akcija policija, uhapšeno 13 osoba, pronađeno oružje i droga

Izvor: RTS, 30.Jul.2017, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opsežna akcija policija, uhapšeno 13 osoba, pronađeno oružje i droga

U akciji policije u noći između subote i nedelje otkriveno 13 osoba za kojima se tragalo zbog krivičnih dela ili prekršaja. Pronađeno je i pet komada ilegalnog oružja, 111 grama i 79 tableta raznih opojnih droga. Sankcionisano je više od 400 vozača zbog vožnje pod uticajem alkohola.
MUP je saopštio da su u akciji učestvovala 1.783 policijska službenika, kontrolisano je 11.000 lica i 8.200 vozila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"U akciji je otkriven i sankcionisan 441 vozač pod uticajem alkohola, 217 vozača je sankcionisano zbog prekoračenja brzine, 427 zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa, a deset vozača je upravljalo vozilom iako su imali zaštitnu meru 'zabrana upravljanja vozilom'", saopštio je MUP.
Navedeno je da je akcija sprovedena radi efikasnije zaštite javnog reda i mira i bezbednosne zaštite života i imovine građana. Dodaje se da su na teritoriji Republike Srbije preduzete intenzivne mere i aktivnosti na sprečavanju i otkrivanju krivičnih dela sa elementima nasilja, u vezi sa opojnim drogama i posedovanjem nelegalnog oružja.
"Vršene su i provere i utvrđivanje identiteta lica, pregled lica, predmeta i saobraćajnih sredstava, radi pronalska osoba za kojima se traga u vezi sa krivičnim delom ili prekršajem", navodi MUP.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policija noćas kontrolisala 11.000 osoba i 8.200 vozila

Izvor: N1 televizija, 30.Jul.2017

Policajci su u noći između subote i nedelje na teritoriji Srbije izveli policijsku akciju u kojoj je učestvovalo 1.783 policajca, kontrolisano je oko 11.000 ljudi i 8.200 vozila, a ronađeno je 13 osoba za kojima je bila raspisana poternica, pet komada ilegalnog oružja, 111 grama i 79 tableta raznih...

Nastavak na N1 televizija...

Policija u akciji u Srbiji uhapsila 13 osoba i zaplenila oružje i drogu

Izvor: Beta Video, 30.Jul.2017

BEOGRAD - Policija je prošle noći u akciji na teritoriji Srbije uhapsila 13 osoba za kojima je bila raspisana potraga zbog krivičnih dela ili prekršaja, i zaplenila pet komada ilegalnog oružja, 111 grama droge i 79 tableta, saopštio je danas MUP.U akciji je učestvovalo 1.783 policijska službenika,...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.