Opljačkali crkvu u krugu bolnice

Izvor: Radio 021, 22.Dec.2014, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkali crkvu u krugu bolnice

U krugu prokupačke Opšte bolnice "Dr Aleksa Savić" obijena je Crkva svetih vrači Kozme i Damjana iz koje je odnet sav novac. Policija traga za lopovima.

Kako "Južne vesti" saznaju, lopovi su razbili jedan prozor na crkvi, ušli u nju i pokupili sav novac koji su našli. O kojoj novčanoj sumi je reč biće naknadno utvrđena.

"Kada dobijemo policijski izveštaj, znaćemo kolika je šteta načinjena", kaže portparol prokupačke bolnice dr Marija Despotović.

Iako je bolnički krug pokriven kamerama, snimka krađe nema. Utvrđeno je da kamere nisu radile u momentu krađe, a niko nije prijavio njihov kvar.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

PK: Opljačkali crkvu

Izvor: OkRadio.rs, 22.Dec.2014

Neidentifikovani provalnici obili su Crkvu Svetih vrača Kozme i Damnjana, koja se nalazi u bolničkom krugu u Prokuplju i odneli sav novac. Još uvek nije poznata visina materijalne štete nakon provale koja se dogodila u subotu noću.   Bolnički krug u Prokuplju pokriven je kamerama, ali snimka...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.