Obrt: Novi svedok u istrazi ubistva!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2016, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obrt: Novi svedok u istrazi ubistva!

Laza Popović, penzioner iz Crvenke je kobne subote, kada je nestala monstruozno ubijena Jelena Marjanović, oko 15.50 časova, video ženu, muškarca i dete kako zajedno trče nasipom u ovom borčanskom naselju.

Popović nijednog trenutka ne tvrdi da su to baš Marjanovići, međutim, ako se uzmu u obzir mesto i vreme, i to da Jelenina porodica tvrdi da je na nasip otišla sa suprugom Zoranom i ćerkom Janom, zaključuje se da su oni jedini par sa detetom koji su tog poslepodneva >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << bili na nasipu, piše "Telegraf".

Takođe, za razliku od Zorana Marjanovića, Jeleninog supruga, koji sve vreme tvrdi da je ona sama trčala, a on sa njihovom ćerkom išao polako za njom, Popović kaže da su sve troje trčali zajedno i ističe da žena nijednog trenutka nije bila sama.

Popović napominje i da na nasipu nije bilo nikoga osim čoveka sa štapom, i petlića koji su igrali utakmicu, a roditelji ih posmatrali sa tribina.

"Žena, muškarac i dete između njih, u sportskoj opremi, trčali su nasipom ka rampi u Crvenki. Prošli su mesto zločina", kaže Popović.

On navodi da je na nasipu bio do 17 časova, i da je sve bilo mirno:

- Nikakve gužve, trke i panike nije bilo. Tek sutradan sam video mnogo policije, a od komšije čuo šta se zapravo desilo - dodao je on.

Štampa prenosi i da su policijske ekipe, koje duže od mesec dana neprekidno tragaju za ubicom pevačice Jelene Marjanović, nastavile pretragu na novoj lokaciji koja bi mogla da doprinese konačnom rešavanju ovog monstruoznog zločina.

Istražitelji su u sredu "češljali" deo ispod nasipa preko puta mesta gde je pronađeno Jelenino telo, javlja "Informer". Taj deo policijske ekipe, koje rade na rasvetljavanju ovog zločina, do sada nisu pretraživale.

Ovo ukazuje da je najverovatnije pronađen neki novi trag, pošto je do sada pretraga bila fokusirana na gornji deo nasipa i pored kanala.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.