Obračun maloletnika u Nišu: Zakačili ga ramenom u prolazu, on ih izbo nožem

Izvor: Vesti-online.com, 30.Maj.2015, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obračun maloletnika u Nišu: Zakačili ga ramenom u prolazu, on ih izbo nožem

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su maloletnika (17) osumnjičenog za ubistvo u pokušaju, kao i šesnaestogodišnjeg mladića i U.S. (18) zbog učestvovanja u tuči.

Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je sedamnaestogodišnjak u društvu sa U. S. i sa šesnaestogodišnjakom oko dva sata jutros u Nišu, nakon kraće rasprave i tuče, tri puta nožem ubo u leđa dvadesetogodišnjeg mladića, koji je zadobio teške telesne povrede.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sumnja se da je on još dvojici mladića nožem naneo po jednu ubodnu ranu nanevši im lake telesne povrede.

- Maloletnik je već bio na Keju sa svojim društvom kada su došli U.S. i njegovi drugovi. U prolazu su se momci zakačili ramenima i to je bio razlog da se posvađaju. Onda su se i potukli. U.S. je nožem hteo da reši stvar, te je onda povredio trojicu mladića. Odmah smo ga pronašli i uhapsili - izajvio je izvor istrage za list "Blic".

Osumnjičeni maloletnici biće sprovedeni višem javnom tužiocu za maloletnike u Nišu, a osumnjičenom U.S. određeno je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

TINEJDZER TRI PUTA IZBO VRSNJAKA U NISU Ocasio ga ramenom u prolazu a onda je mladic izvadio NOZ i pokusao da ga ubije

Izvor: medio.rs, 30.Maj.2015

Sumnja se da je sedamnaestogodišnjak u društvu sa U. S. i sa šesnaestogodišnjakom oko dva sata jutros u Nišu, tri puta nožem ubo u leđa dvadesetogodišnjeg mladića, koji je zadobio teške telesne povrede..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su maloletnika (17) osumnjičenog...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.