Izvor: Blic, 28.Sep.2016, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLOŽENO SUĐENJE GLUMCU ZA OBLJUBU Izostali Jevtićevi psihijatri i psiholozi

Suđenje glumcu Goranu Jevtiću (38) zbog optužbi da je u toaletu somborskog pozorišta obljubio maloletnog L. K., juče je odloženo.

Kako nezvanično saznajemo, jučerašnje ročište odloženo je zbog nedolaska stručnih saradnika odbrane, veštaka psihologa i psihijatra koji su na zahtev Jevtićevih advokata ispitivali kakve je posledice na L. K. ostavio događaj iz toaleta.

Jevtićevi advokati su po završetku veštačenja po nalogu tužilaštva zatražili da to >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << isto urade i stručnjaci po njihovom izboru.

L. K. je takođe ostao pri tome da želi krivično da goni glumca.

Naime, kako “Blic” nezvanično saznaje, na ročištu u somborskom Osnovnom sudu, u kojem je inače čitav postupak zatvoren za javnost, održanom neposredno pre letnje pauze, L. K. se po prvi put našao oči u oči sa Jevtićem.

Tinejdžer koji je u vreme obljube u junu 2014. imao 16 godina, uoči pomenutog ročišta napunio je 18 godina, tako da je sada saslušan bez prisustva roditelja i sam odlučuje o toku celog postupka.

Suočenje je trajalo svega dva, tri minuta, i tokom njega glumčevi advokati pitali su mladića da li ostaje pri tome da se pridružuje krivičnom gonjenju Jevtića ili ima nameru da odustane, a on naveo da ne odustaje. Tužilaštvo je slučaj pokrenulo po prijavi roditelja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.