OČUH SILOVAO PASTORKU (14): Majka gledala dok joj je očuh na silu uzimao nevinost!

Izvor: Kurir, 22.Okt.2014, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČUH SILOVAO PASTORKU (14): Majka gledala dok joj je očuh na silu uzimao nevinost!

Dragan Pejčić osumnjičen da je sedam godina zlostavljao pastorku D. P. (22), a zajedno s manijakom uhapšena i majka devojke

PIROT - Dragan Pejčić iz sela Sukovo kod Pirota silovao je poslednjih sedam godina svoju pastorku D. P. (22) gde god je stigao i kad god mu se prohtelo!

Oduzeo joj je nevinost kad je imala 15 godina, a da sve bude gore, majka devojčice, Suzana, znala je za bestijalno iživljavanje nad ćerkom, ali o tome je ćutala! >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Zbog toga su Dragan i Suzana uhapšeni i određen im je policijski pritvor. Prema saznanjima Kurira, Dragan je samo u poslednjih nedelju dana nekoliko puta silovao nesrećnu devojčicu! Nakon otkrivanja stravične istine meštani Sukova su u šoku, a Milenko Pejčić, deda silovane devojke, kaže za Kurir da nije znao kroz kakav pakao prolazi njegova unuka!

Daleko od svih

KUĆA BLUDA NA VRHU BRDA

Kuća bluda, kako su nazvali žitelji Sukova kuću Dragana Pejčića, nalazi se na vrhu brda, udaljena je od ostalih imanja i do nje se dolazi uskim planinskim putem. Verovatno je to omogućilo Draganu da se toliko dugo neprimećeno iživljava nad pastorkom.

Preka narav

DRAGAN MI JE TUKAO MAJKU

Prvi komšija Srba Madić kaže da je Dragan prek i vrlo nezgodan čovek.

- Nisam imao kontakt s njim otkako mi je tukao majku. Kakav to čovek mora da bude pa da uhvati i tuče staru ženu. Star sam čovek i sramota me je da govorim o onome šta smo sve čuli da je Dragan radio - kaže Srba.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.