OČI U OČI U SUDU Miloš Vojnović: Delibašić mi preti

Izvor: Kurir, 01.Feb.2015, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OČI U OČI U SUDU Miloš Vojnović: Delibašić mi preti

BEOGRAD - Miloš Delibašić, koji je optužen da je učestvovao u ubistvu Nikole Bojovića, i Miloš Vojnović, ključni svedok u tom postupku, sreli su se oči u oči na sednici Apelacionog suda, na kojoj se razmatrala oslobađajuća presuda za Delibašićevo učešće u pljački „Izrael dajmond centra“.

Njih dvojica razmenila su teške reči tokom sednice Apelacionog suda.

- Ovaj proces je otvoren da bi se ja ovde osudio i da biste me na silu poslali na izdržavanje kazne >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << jer morate da me pustite za ubistvo Bojovića - rekao je Delibašić.

Međutim, Vojnović je tada posvedočio da je on bio glavni organizator pljačke.

- Ranije to nisam mogao da kažem jer moja porodica nije imala zaštitu. Pretio je mojoj ženi! Meni njegovi drugovi prete da će mi silovati ženu i ćerku. Sada mogu da kažem, on mi je rekao da je to učinio - rekao je Vojnović.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.