OBRT Nakon pisanja Blica učenica iz Niša ipak ostaje u Domu

Izvor: Blic, 25.Nov.2015, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRT Nakon pisanja "Blica" učenica iz Niša ipak ostaje u Domu

Skandalozna odluka da učenica M. Ž. (15) iz Pirota bude izbačena iz Doma učenika u Nišu neće biti sprovedena.

Do obrta je došlo pošto je „Blic“ objavio da je komisija odlučila da je izbaci - jer je htela da se ubije.

- Ne možemo drastično da kaznimo učenicu jer je pokušala samoubistvo. Za nju bi bilo jako loše da živi sama bez nadzora. Vaspitači umesto da uvaže sve to i da joj pomognu, žele da je izbace. M. Ž. će dobiti ukor pred isključenje - >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kaže direktorka Sandra Popović.

Ona će kazniti vaspitače koji su bili zaduženi za M. Ž.

- Zašto njena vaspitačica Mirjana Resanović nije brinula? Njoj je nedopustivo da učenica pije tablete, a ona non-stop pije alkoholna pića - kaže direktorka.

Učenica M. Ž. juče je bila srećna što će moći i dalje da stanuje u Engleskom domu.

- Navikla sam se ovde, a imam puno drugarica i drugova - priča ona.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Petnaestogodišnja Piroćanka ipak ostaje u domu

Izvor: NTV.rs, 25.Nov.2015

Posle medijskog pritiska, skandalozna odluka da petnaestogodišnja učenica M. Ž. iz Pirota bude izbačena iz niškog Doma učenika – neće biti sprovedena. Do obrta je došlo pošto je „Blic“ objavio da je komisija odlučila da je izbaci jer je htela da se ubije.. “Ne možemo drastično da...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.