OBDUKCIJA OTKRILA HOROR Očuh ubio devojčicu (3) gazeći je po stomaku

Izvor: Blic, 03.Maj.2016, 06:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBDUKCIJA OTKRILA HOROR Očuh ubio devojčicu (3) gazeći je po stomaku

Prvi izveštaji obdukcije tela trogodišnje devojčice Samante potvrđuju sumnje da je dete ubio Srbin Antonio Krstić gazeći ga po stomaku.

Naime, kako prenose italijanski mediji, inspektori koji rade na slučaju veruju da je Krstić, očuh nesrećne devojčice, mesecima maltretirao dete, o čemu svedoče brojne povrede na njenom telu.

Prema najnovijim nezvaničnim informacijama vezanim za slučaj koji je duboko potresao italijansku javnost, prilikom obdukcije na Samantinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stomaku pronađen je otisak koji u potpunosti odgovara obliku i veličini cipela koje Krstić nosi. Prema tome, inspektori pretpostavljaju da je zli očuh devojčicu tukao i - gazio.

Ipak, tek će temeljni obdukcioni nalaz pokazati da li je Samantina smrt uzrokovana tim povredama. Ako se to pokaže kao tačno, optužbe protiv Srbina će sigurno biti mnogo teže, s obzirom na to da je on trenutno pod istragom samo za zlostavljanje deteta. Ako bi se potvrdile sumnje inspektora, Krstić će sigurno biti optužen za ubistvo.

Podsećamo, Antonio Krstić (33) uhapšen je 29. aprila u italijanskom gradiću Kalambrone zbog sumnje da je usmrtio trogodišnju devojčicu, ćerku iz prvog braka svoje trudne devojke! Smrt deteta prijavljena je lokalnoj policijskoj stanici tog dana oko 19.30 sati. Poziv je upućen iz barake u kojoj je Krstić živeo sa devojkom i devojčicom, a uputila ga je majka deteta, a Krstić je bio prisutan.

Pročitajte još:

Njih dvoje tada nisu znali da li je dete živo i pre svega su tražili pomoć od policije i Hitne pomoći. Ipak, lekarska ekipa je već na licu mesta uvidela da devojčici nema pomoći. Srbin je odmah nakon hapšenja zajedno sa Samantinom majkom prebačen u pritvor.

Krstić ima krivični dosije jer je ranije robijao zbog provala.

"Nećemo zaboraviti vedro lice"

Kompletna javnost na Apeninima šokirana je ovim monstruoznim ubistvom. Prema rečima komšija i prodavaca na lokalnoj pijaci u neposrednoj blizini barake u kojoj je porodica živela, Samanta je bila posebno dete. “Nikada nećemo zaboraviti njeno malo, vedro lice”, rekli su neki od njih za lokalne novine u Pizi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NALAZ OBDUKCIJE OTKRIO STRAVICNU ISTINU Srbin ubio devojcicu (3) u Italiji gazeci je po stomaku

Izvor: medio.rs, 03.Maj.2016

Prvi izveštaji obdukcije tela trogodišnje devojčice Samante potvrđuju sumnje da je dete ubio Srbin Antonio Krstić gazeći je po stomaku

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.