Izvor: Blic, 17.Avg.2017, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novopazarska policija uhapsila dvojicu, zbog droge i nasilja u porodici

Novopazarska policija je u odvojenim akcijama uhapsila muškarca zbog nasilja u porodici i još jednu osobu kod koje je pronašla više od 18 grama marihuane, saopštila je danas Policijska uprava u tom gradu.

Policija je uhapsila S. P. (38) iz Tutina zbog sumnje da je u sredu, u porodičnoj kući u toj opštini, fizički napao svoju majku.

U drugoj akciji uhapšen je dvadesetogodišnji N. G. iz Novog Pazara u čijem stanu je pronađeno 18,26 grama marihuane, i on se tereti da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Njima je po nalogu tužilaštva određen pritvor do 48 sati.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tutinac tukao majku, Pazarac dilovao marihuanu

Izvor: SandzakPress.net, 17.Avg.2017

Novopazarska policija je u odvojenim akcijama uhapsila dve osobe osumnjičene za nasilje u porodici, odnosno, neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je danas Policijska uprava u ovom gradu. Policija je uhapsila S.P. (38) iz Tutina zbog sumnje da je u sredu, u porodičnoj...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.