Novopazarac pretukao maloletnika na ulici

Izvor: Blic, 21.Feb.2017, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novopazarac pretukao maloletnika na ulici

Novopazarac B.M. (29) uhapšen je zbog sumnje da je u ponedeljak posle podne napao i naneo lake telesne povrede maloletnom sugrađaninu, saopštila je policija.

- B.M. se tereti da je maloletnika napao oko 14.30 časova, u Ulici Relje Krilatice u Novom Pazaru i da mu je naneo lake telesno povrede – kažu u policiji.

On se tereti da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, a po nalogu nadležnog tužioca, određen mu je pritvor do 48 časova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE U NOVOM PAZARU: Osumnjičen (29) da je tukao maloletnika

Izvor: Kurir, 21.Feb.2017

...Policija je navela da se MN tereti da je, pod uticajem alkohola, u porodičnoj kući maltretirao suprugu i maloletnog sina..Zadržavanje mu je odredjeno na osnovu odobrenja osnovnog javnog tužioca, kome će biti priveden u zakonskom roku..Autor: Beta,Foto: Aleksandar Jovanović

Nastavak na Kurir...

NASILNIKU ODREĐEN PRITVOR: Pretučen MALOLETNIK u Novom Pazaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2017

Maloletnik napadnut oko 14.30 časova..Novopazarac B.M. (29) uhapšen je zbog sumnje da je u ponedeljak posle podne napao i naneo lake telesne povrede maloletnom sugrađaninu, saopštila je policija...- B.M. se tereti da je maloletnika napao oko 14.30 časova, u Ulici Relje Krilatice u Novom Pazaru i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.