Novi detalji stravične likvidacije u Nišu, dve osobe ubijene! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 26.Jun.2017, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi detalji stravične likvidacije u Nišu, dve osobe ubijene! (FOTO)

 Jedna osoba je ubijena, a druga teško ranjena u  pucnjavi koja se dogodila danas u centru Niša, a prema poslednjim saznanjima, reč je o osobama iz krimilanog miljea.

Ubijen je Zoran Savić - Ćenta, a ranjen je Aleksandar Barjaktarević poznat u tim krugovima kao Saško Ludak ili Sale budala, koji je prema poslednjim informacijama podlegao povredama u bolnici.

Barjaktareviću je pre godinu dana ispod vozila postavljena bomba, a prilikom eksplozije ostao je bez >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << leve noge.

Tadašnji napad, kako su izveštavali mediji, dogodio se zbog neraščišćenih računa kriminalaca, a dovođen je u vezu sa Pink panterima.

Pucnjava se dogodila kod kafića "Pandora" u ulici Lole Ribara, preko puta Palate pravde.

Jedna osoba podlegla je povredama na licu mesta, a druga je teško ranjena i prebačena je u niški Klinički centar.

Prema rečima očevidaca dve nepoznate osobe su nakon pucnjave sa pištoljima u rukama pobegli u nepoznatom pravcu.

"Samo su odjednom odjeknuli pucnji. Dok sam čekao da pređem ulicu ugledao sam dve osobe na motoru, kako drže pištolje i beže. Ne mogu da verujem da se ovakav obračun dešava u strogom centru grada", kaže za BKTVNews jedan Nišlija koji svakoga dana ovde prolazi.

Krvoproliće na Kalemegdanu! Muškarac prišao mladiću na "Festu" i izbo ga nožem!

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.