Novi detalji o hapšenju Rade Matić

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2016, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi detalji o hapšenju Rade Matić

Rada Matić, koja je javnosti postala poznata posle prepiske sa Zoranom Marjanovićem, suprugom ubijene pevačice Jelene, kako su javili pojedini mediji, uhapšena je u Beču sa dvojicom nepoznatih muškaraca. Međutim, Rada je za "Telegraf" rekla da je to sve izmišljeno.

- Nije istina ljudi. Nisam privođena, sve je izmišljeno. Prvo je jedan medij izmislio, a onda su svi uzeli od njih. To nije istina. U Beču sam, nema ništa novo, sve je super sem ove vesti - rekla je Matićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za "Telegraf".

Hapšenje Matićeve navodno je izvedeno u Beču pre četiri dana.

Osim Rade Matić, prema pisanju medija privedena su još četiri muškarca, zbog manje količine droge.

Rada Matić, negovalteljica iz Beča, došla je u žižu javnosti u Srbiji kada je obelodanila prepisku sa suprugom ubijene pevačice Granda Jelene marjanović, koju je predala i srpskom MUP-u kako bi pomogla u istrazi ubistva.

Ova vest se brzinom svetlosti proširila društvenim mrežama, ali policija se za sada nije oglasila zvaničnim saopštenjem, koje bi potvrdilo ove navode.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.