Niški policajac sprečio lopova da pobegne sa 50 hiljada evra

Izvor: Blic, 30.Maj.2015, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niški policajac sprečio lopova da pobegne sa 50 hiljada evra

NIŠ- Za niškog policajca Miloša Milojkovića zaštita ljudi i sprečavanje kriminalaca je ne samo profesionalna dužnost nego i obaveza kao čoveka. Milojković je u četvrtak oko 12.20 časova uspeo da spreči S.V.(26) iz Pirota da odnese ukradenih 50.000 evra.

- Bio sam na nekom drugom zadatku kod Muzičke škole u Prvomajskoj ulici. Čuo sam kako čovek viče “ Lopov, lopov”. Odmah sam pojurio za njim, uspeo sam da ga stignem u Voždovoj ulici. Uhvatio sam ga, ali me je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << udario i ispalo mi je koleno. Ipak, sam opet krenuo za njim, i tad sam ga uhvatio. Pozvao sam patrolu i vratio se po torbu, koju je lopov bacio kad sam počeo da ga jurim - priča hrabri policajac, koji je vođa sektora u policijskoj upravi Medijana u niškoj policiji.

Lopov iz Pirota je oteo jednom Nišliji torbu sa novcem, u kojoj je su bili i mobilni telefon, lična dokumenta i platne kartice.

Niški policajci su kasnije uhapsili i Piroćance V.D.(42) zbog podstrekavanja D.T.(47) zbog pomaganja u pljački. Sumnja se da su ova dvojica nagovorili i omogućili S.V. da opljačka tog Nišliju.

Po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.