Niš, priznao ubistvo Vuka Stoiljkovića

Izvor: RTS, 16.Sep.2014, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš, priznao ubistvo Vuka Stoiljkovića

Pred Višim sudom u Nišu počelo je suđenje za ubistvo dvadesetjednogodišnjeg Vuka Stoiljkovića u februaru ove godine. Po čitanju optužnice, okrivljeni Dimitrije Stevanović priznao ubistvo, ali ne, kako je naveo, u obimu kako je u njoj navedeno, javlja RTS.

Na početku iznošenja svoje odbrane, u sudnici u kojoj je bilo više od stotinu zainteresovanih građana, Stevanović je rekao da se izvinjava Vukovoj porodici zbog bola koji im je naneo, navodeći da je ceo događaj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bio splet nesrećnih okolnosti.

Dimitrije Stevanović je ubio Vuka Stoiljkovića nožem posle svađe ispred kafića u parku Sveti Sava, posle čega su njegovi prijatelji i gradjani Niša u više navrata protestvovali.

Dimitrije Stevanović tereti se za ubistvo za šta je zaprećena kazna do 15 godina zatvora.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.