Niš: Ubijen vlasnik mesara Dakom

Izvor: B92, 01.Okt.2012, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Ubijen vlasnik mesara Dakom

Niš -- Niška policija potvrdila je danas da je u selu Mramor kod Niša pronađen mrtav Slobodan M. (62) iz tog sela. Potvrđeno da je reč o vlasniku lanca mesara Dakom.

Portparolka niške Policijske uprave Lidija Pavlović je rekla da su uviđaj na mestu gde je pronađeno telo obavili istražni sudija Višeg suda u Nišu, zamenik višeg javnog tužoca i pripadnici policije i da je u toku intezivan rad na utvrđivanju svih okolnosti u vezi ovog događaja. Ona nije mogla da govori o detaljima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s mesta uviđaja.

Marinković je ubijen jutro oko 07.30 u selu Mramor nadomak Niša. Za sada nepoznati napadači pucali su u Marikovića koji se u tom trenutku nalazio na oko 200 metara od svoje kuće, u automobilu marke mercedes upravo krećući na posao.

Članovi porodice primetili su da je automobil udario u ogradu stočne pijace i pritrčali da mu pomognu misleći da je reč o infarktu ili nečemu sličnom.

Međutim, lekari hitne pomoći ubrzo su konstatovali smrt.

Žitelji kuća u neposrednoj blizini mesta ubistva, kažu da su čuli pucnje iz vatenog oružja, ali da nisu reagovali jer su, kako kažu mislili da je reč o petardama.

Niko od očevidaca nije želeo pred kamere. U selu, u okolini kuće ubijenog vlada mukla tišina, na ulicama i u dvorištima ima neobično malo ljudi.

Ubijeni Slobodan Marinković zvani Čerčil imao je 62 godine i bio je jedan od najbogatijih ljudi u selu. Bio je vlasnik mesare "Dakom" uključujući i lanac prodavnica mesa u Nišu i okolini.

Motivi ubistva za sada nisu poznati niti se pretpostavlja ko bi mogli biti izvršioci.

Uviđaj na mestu ubistva izvršili su istražni sudija Višeg suda u Nišu, zamenik Višeg javnog tužioca i policijski službenici policijske uprave u Nišu. Istraga je u toku.

Preduzeće "Dakom" d.o.o. ima čitav lanac maloprodajnih objekata za prodaju svežeg mesa i mesnih prerađevina u Nišu i okolini.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen vlasnik mesara Dakom

Izvor: Akter, 01.Okt.2012

U selu Mramor, kod Niša, jutros je pronađen mrtav Slobodan M. (62) iz ovog mesta, potvrdila je portparol niške Policijske uprave Lidija Pavlović

Nastavak na Akter...

Niš: Ubijen vlasnik mesara "Dakom"

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2012

NIŠ - U selu Mramor, kod Niša, jutros je pronađen mrtav Slobodan M. (62), vlasnik Mesne industrije "Dakom", povrdila je prtparol niške Policijske uprave Lidija Pavlović. Ona je dodala da su uviđaj na licu mesta obavili istražni sudija Višeg suda u Nišu, zamenik Višeg javnog tužoca i pripadnici...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.