Nikčević se ne seća da je pretučen

Izvor: Kurir, 24.Maj.2015, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikčević se ne seća da je pretučen

Nikčević pretučen je u petak veče oko 22 sata u Podgorici, dok je izlazio iz jedne privatne teretane u kvartu Preko Morače

PODGORICA - Podgoričanin Luka Nikčević (39), načelnik Odjeljenja za normativnu delatnost i EI u Ministarstvu odbrane, nije mogao da kaže inspektorima ko ga je brutalno tukao pre dve noći.

On se dan nakon napada oporavljao u Kliničkom centru, gde su ga inspektori i saslušali.

"Vijesti" saznaju da je istražiteljima rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da se ne seća čak ni kako je i gde povređen.

"Rekao je da se uopšte ne seća događaja u kom je teško povređen, ne zna da li ga je neko napao i pretukao, ili je sam pao ... Ipak, nadamo se da će se setiti detalja kada se totalno oporavi", kazao je sagovornik iz policije.

On je dodao da je činjenica da povrede koje je Nikčević zadobio, naročito posekotine u predelu glave, ne mogu biti posledica pada.

Isti sagovornik tvrdi da Nikčević od ranije ima neraščišćene račune sa pojedinim Podgoričanima:

"Inspektori kriminalističke policije to proveravaju i prikupljaju informacije koje bi ih odvele do napadača".

Nikčević, načelnik Odeljenja za normativnu delatnost i EI u Ministarstvu odbrane, pretučen je u petak veče oko 22 sata u Podgorici, dok je izlazio iz jedne privatne teretane u kvartu Preko Morače.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.