Nije bilo otmice – pronađen dečak, mini kantrimen u vlasništvu majke

Izvor: RTS, 25.Feb.2017, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije bilo otmice – pronađen dečak, "mini kantrimen" u vlasništvu majke

Policija je brzom i efikasnom akcijom pronašla četvorogodišnjeg dečaka čiju je navodnu otmicu na Novom Beogradu prijavio jedan građanin, saopštava MUP.
Nakon intenzivne potrage, za svega tri sata, policija je pronašla crni "mini kantrimen" austrijskih registarskih oznaka, za koji se ispostavilo da je vlasništvo dečakove majke.

MUP je saopštio da je nakon ulaska u stan roditelja policija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zatekla i njihove sinove od sedam i četiri godine, ali se ispostavilo da nije reč o otmici.
Policija ispituje sve okolnosti ovog događaja.
Ranije danas, jedan građanin je rekao policiji da je video da je na Novom Beogradu jedno dete na silu ubačeno u automobil.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečak "otet" mini kantrimenom pronađen u stanu roditelja

Izvor: Radio 021, 25.Feb.2017

Četvorogodišnji dečak čiju je otmicu u Novom Beogradu prijavio jedan građanin, pronađen je u stanu svojih roditelja..."Nakon intezivne potrage potrage, policija je pronašla crni 'mini kantrimen' austrijskih registarskih oznaka, za koji se ispostavilo da je vlasništvo dečakove majke", navodi...

Nastavak na Radio 021...

Novi detalji lažne otmice: Dečak uguran u automobil jer je bio nevaljao, roditelji nisu znali da ih cela država traži

Izvor: Telegraf.rs, 25.Feb.2017

Roditelji za čijim se detetom tragalo jer je navodno oteto, nisu imali pojma da ih traži cela država, saznaje Telegraf.rs, a kako se ispostavilo oni su dečaka ugurali u auto jer je bio nevaljao...Brzom i efikasnom akcijom policija je pronašla dečaka (4) čiju je navodnu otmicu u Novom Beogradu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.