Nemačka:Tajni plan za hitne situacije - na internetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2016, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka:Tajni plan za hitne situacije - na internetu

Tajni plan za hitne situacije na aerodromu Keln - Bon, koji predviđa pojačane mere bezbednosti bio je objavljen na internet stranici nekoliko meseci pre napada na aerodrom u Briselu, objavila je nemačka TV stanica ZDF.

Taj dokument se nalazio na internet stranici od novembra 2015. godine, a nedavno je skinut na zahtev ZDF-a.

Dokument, koji ima preko 230 stranica i namenjen je samo za internu upotrebu, uključuje instrukcije o tome kako se ponašati u slučaju prirodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << katastrofa, nesreća na aerodromima kao i u slučaju terorističkih napada, talačkih kriza ili pretnji bombama, prenosi Rojters.

Grupa SITE je prošlog meseca objavila da je Islamska država preko interneta pozvala nemačke muslimane da izvedu napade na aerodromu Keln - Bon, i kabinet kancelarke Angele Merkel, slične onima u Briselu.

Dokument uključuje detaljne opise gde putnici treba da se sklone u slučaju hitnih i vanrednih situacija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NEMAČKI TAJNI PLAN PROCURIO NA INTERNET: Trebalo im 5 meseci da provale da je javan

Izvor: Kurir, 21.Apr.2016

...Taj dokument se nalazio na internet stranici od novembra 2015 godine, a nedavno je skinut na zahtev ZDF-a..Dokument, koji ima preko 230 stranica i namenjen je samo za internu upotrebu, uključuje instrukcije o tome kako se ponašati u slučaju prirodnih katastrofa, nesreća na aerodromima kao i u...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.