Nema opasnosti zbog curenja gasa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2015, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema opasnosti zbog curenja gasa

Ministarstvo saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture saopštilo je danas da nema opasnosti zbog curenja gasa pentana iz vagona cisterne, do kojeg je došlo u subotu uveče na železničkoj stanici u Petrovaradinu.

"Na železničkoj stanici Petrovaradin u subotu, 1. avgusta, došlo je do curenja gasa pentana iz vagona cisterne, ali nije došlo do akcidenta", saopštilo je ministarstvo.

Kako se dodaje u saopštenju, curenje ove lako zapaljive materije sanirano je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dotezanjem ventila na vagon cisterni i nije bilo potrebe za intervencijom vatrogasne jedinice koja je izašla na lice mesta.

Inspektor Uprave za transport opasnog tereta, u sastavu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, izašao je u subotu na teren, a inspekcijski nadzor kod pošiljaoca Uprava će izvršiti u toku sledeće nedelje, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Nema opasnosti od curenja opasne materije"

Izvor: B92, 02.Avg.2015

Curenje zapaljivog gasa pentana na železničkoj stanici Petrovaradin sanirano je, i od njega ne postoji opasnost, saopštilo je Ministarstvo građevinarstva...Curenje je sanirano dotezanjem ventila na vagon-cisterni i nije bilo potrebe za intervencijom vatrogasne jedinica koja je izašla na lice mesta,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.