Napadnut vozač JGSP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2015, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut vozač JGSP

Vozač autobusa JGSP "Novi Sad" napadnut je u nedelju ujutro, saopšteno je danas iz tog preduzeća. U saopštenju se objašnjava da je policija izašla na lice mesta, a vozač je odvezen u Urgentni centar.

U JGSP su objasnili da se napad dogodio na stajalištu kod Futoške pijace na liniji do Sremskih Karlovaca, nakon što je vozač zamolio pet mlađih putnika da kupe karte.

U tom preduzeću su poručili da osuđuju napade na zaposlene i istakli da je alarmantno da vozači >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dobijaju batine zbog toga što mole putnike da imaju važeće karte za prevoz.

Odlukom o javnom prevozu putnika u Novom Sadu, podseća se, koju je usvojila Skupštine grada, regulisano je da je prilikom ulaska u vozilo putnik dužan da uđe na prednja vrata i da voznom osoblju pokaže važeću voznu kartu, odnosno da istu kupi kod vozača.

"Još jednom apelujemo na javnost i nadležne da pomognu da se ovakvi nemili slučajevi spreče i da se ne ponavljaju", piše u saopštenju u kojem se napominje da je ovo drugi fizički napad na zaposlene u Javnom gradskom saobraćajnom preduzeću u ovoj godini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.