Namamio devojčicu u stan, pa ju je napao

Izvor: RTS, 06.Jul.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Namamio devojčicu u stan, pa ju je napao

Policija je uhapsila M. G. (70) iz beogradskog naselja Žarkovo zbog napastvovanja desetogodišnje devojčice koja je, nakon što ju je napao, pobegla iz njegovog stana.
M. G. je uhapšen, kako je rečeno Tanjugu u MUP-u Srbije, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje.
Osumnjičenom je, prema nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva, određeno zadržavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << do 48 sati.
Postoje osnovi sumnje da je on desetogodišnju devojčicu namamio u svoj stan u Žarkovu, gde ju je napao, ali je ona pobegla, kažu u MUP-u.
Kako prenosi Blic, manijak je dve devojčice uzrasta od pet i deset godina sreo u parku u Ulici Vladimira Rolovića u Žarkovu.
Devojčice su se igrale u parku, a on im je prišao sa pitanjem da li žele da učestvuju u nagradnoj igri u vezi sa nekom zabavnom emisijom.

One su pristale, a kada je mlađa tačno odgovorila na pitanje, on joj je obećao nagradu od 100 dinara.
Zatim je počeo da pretura po svojim džepovima, nakon čega je rekao da je novac ostavio kod kuće, pa je zamolio desetogodišnju devojčicu da zajedno sa njim odu do njegovog stana, gde će joj dati novac.
Čim su stigli u stan M. G. je spopao devojčicu, ali je dete uspelo da pobegne, otrči kući i javi majci šta se dogodilo.
Majka devojčice je odmah pozvala policiju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.