Najbolji kreatori igrica iz Srbije u oktobru na takmičenju u Izraelu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2015, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolji kreatori igrica iz Srbije u oktobru na takmičenju u Izraelu

U Biznis inkubatoru za tehnološko preduzetništvo "ICT Hub" na Zvezdari u Beogradu juče je više od 20 timova mladih IT stručnjaka iz Srbije pokazalo svoj talenat i predstavilo najnovije igrice, a odabrane su tri najbolje ekipe.

Prema oceni stručnog žirija koji je ocenjivao radove prijavljene na konkursu "Casual Connect", koji su u Srbiji organizovali ICT Hub i startapi BinCode i Thoril, najbolji timovi kreatora igrica iz Srbije su Monoplex Studios (sa igricom "Golden hour") >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Entertainment Forge (igrica "Death arena reality show") iz Beograda i ekipa Neopix Games (igra "They meen welll") iz Niša.

Pobednik će biti izabran do 10. avgusta ove godine, a nagrada je trodnevno putovanje u Izrael i učešće na finalnom takmičenju "Indie Prize" u Tel Avivu, jednom od najvećih inovacionih centara na svetu, od 19. do 21. oktobra ove godine, saopštili su organizatori.

Brojna publika je imala prilike da isproba igrice koje su takmičari kreirali, da se informiše o najnovijim trendovima, ali i da se upozna sa radom ICT Hub-a i podrškom koju pruža budućim IT preduzetnicima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.