NOVI PAZAR: Trojica Nišlija osumnjičeni za krađu po prodavnicama

Izvor: Kurir, 25.Jul.2014, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PAZAR: Trojica Nišlija osumnjičeni za krađu po prodavnicama

Trojica mladića se teret da su upali u pet ekskluzivnih prodavnica sportske opreme, odeće i obuće i tom prilikom oduzeli veću količinu robe u vrednosti od oko 112.000 dinara

NOVI PAZAR - Službenici Policijske uprave u Novom Pazaru su, uz odobrenje nadležnog tužioca, odredili meru zadržavanja do 48 časova P. P. (1989), M. J. (1991) i I. S. (1992) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Policija sumnja da su oni u >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << četvrtak, na području grada novog Pazara, izvršili krađu u pet eksluzivnih prodavnica sportske opreme, odeće i obuće i tom prilikom oduzeli veću količinu robe u vrednosti od oko 112.000 dinara.

Pronađeni predmeti su oduzeti i vraćeni vlasnicima, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.