NOVI OKRŠAJ U NOVOM SADU Pucano na automobil u pokretu

Izvor: Blic, 26.Jun.2016, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI OKRŠAJ U NOVOM SADU Pucano na automobil u pokretu

U pucnjavi koja se sinoć dogodila u Ulici Vase Stajića u Novom Sadu povređena su dva državljanina Crne Gore. Policija je odmah izašla na lice mesta i zatvorila ulicu. Ranjeni muškarci primljeni su u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Prema nezvaničnim informacijama u putnički automobil koji se kretao ulicom ispaljeno je više metaka iz vatrenog oružja.

U pucnjavi su povređena dva državljanina Crne Gore V.V. (40) i S.K (50).

Muškarac V.V. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zadobio je lake telesne povrede i nakon ukazane lekarske pomoći zadržan je na oporavku.

Teške telesne povrede zadobio je S.K. Njega su zbrinuli lekari Urgentnog centra i nije u živtonoj opasnosti.

Kako navode očevici, napadač je vozio motor kada je zapucao u vozilo marke "audi" crnogorskih registarskih tablica.

Ovo je druga pucnjava u jednom danu u Novom Sadu. Nema informacija da li je ovaj slučaj povezan sa pucnjavom koja se dogodila u nedelju u 14 sati na novosadskom kupalištu Štrand.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Druga pucnjava u Novom Sadu

Izvor: Beta, 26.Jun.2016

Druga po redu pucnjava danas desila u centra Novog Sada oko 21 sat, saznaje agencija Beta na licu mesta.Po rečima očevidaca, čulo se više pucnjeva, kada je nepoznato lice na motoru pucalo u automobil.Pucnjava je počela u ulici Pavla Simića.Za sada nema informacija da li ima povredjenih, a deo grada...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.