NOVA TRAGEDIJA U PORODICI KRSMANOVIĆ Posle ćerke izgubila i majku

Izvor: Blic, 24.Maj.2016, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA TRAGEDIJA U PORODICI KRSMANOVIĆ Posle ćerke izgubila i majku

Baka Jelene Krsmanović, pevačice brutalno ubijene u aprilu u naselju Crvenka u Borči, umrla je juče u svojoj 76. godini u Novom Pazaru, saznaje "Blic".

- Zorica je bila kod nas danas do 14 sati. Neutešna je, plače. Mi smo uz nju, kao što smo i do sada bili - rekao je za "Blic" Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice, i dodao da se u njihovom odnosu sa Jeleninom majkom Zoricom ništa ne menja.

On je takođe dodao da majka ubijene Jelene neće ići u Novi Pazar na sahranu, kao ni oni.

- Nismo poznavali Zoričinu porodicu u Novom Pazaru. Samo smo znali Zoricu i Jelenu - rekao je Vladimir.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA NIKAD NE IDE SAMA: Još jedna TRAGEDIJA u porodici Jelene Marjanović

Izvor: NaDlanu.com, 24.Maj.2016

Ćerku su joj brutalno ubili a sada je izgubila i majku...Baka Jelene Krsmanović, pevačice brutalno ubijene u aprilu u naselju Crvenka u Borči, umrla je juče u svojoj 76. godini u Novom Pazaru, prenosi "Blic"...- Zorica je bila kod nas danas do 14 sati. Neutešna je, plače. Mi smo uz nju, kao što...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.