NIŠLIJA O UDESU U MAKEDONIJI: Sve mi je u magli, ne znam šta se desilo!

Izvor: Kurir, 02.Avg.2014, 07:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠLIJA O UDESU U MAKEDONIJI: Sve mi je u magli, ne znam šta se desilo!

Od udara sam izgubio svest, sledeće što pamtim je kako ležim na ivičnjaku na putu, kaže za Kurir Nikola Gavrilović (22)

NIŠ - Sećam se stravičnog treska i ničeg više. Sve mi je u magli jer sam prilikom udara izgubio svest. Sledeće što pamtim je kako ležim na ivičnjaku na putu. Sad sam dobro, ali kad se pomerim, imam jake bolove.

Ovako opisuje stravičnu nesreću kod Đevđelije Nišlija Nikola Gavrilović (22), jedan od troje putnika u „ford fijesti“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koja se u ponedeljak, nedaleko od Đevđelije, sudarila sa „škodom fabijom“ u kojoj je bila porodica Marinković iz Ćuprije. Mladić je zbog preloma butne kosti, povrede kolena i karlice operisan u bolnici u Skoplju, a u četvrtak je otpušten na kućno lečenje.

Radovao se letovanju

Nikola je tokom jučerašnjeg dana pregledan na niškoj Klinici za ortopediju. Iako mu je ponuđeno da ostane u bolnici, to je odbio jer je želeo da lečenje nastavi kod kuće. Teško povređeni mladić kaže za Kurir da se mnogo radovao letovanju jer je išao s drugom Rajkom Radojkovićem, koji živi u Rusiji, i njegovom devojkom Milicom Novović, koja je zbog toga došla iz Nemačke.

Odavno položio vozački

RAJKO NEDAVNO DOBIO AUTO

Nikola kaže da je Rajko odavno položio vozački ispit, ali da je kola kupio pre nekoliko meseci.

- Radovali smo se što ćemo zajedno ići kolima na more. Imao sam u njega poverenje, dobro je vozio. Ne znam kako je došlo do nesreće, ne mogu da potvrdim da je nekoga preticao u tom trenutku - kaže povređeni mladić.

Obdukcija

BEBA UMRLA OD

KRVARENJA U MOZGU

Marija Marinković (30), majka nastradale bebe, i dalje je teško, dok se njen sin Matija (5) oporavlja na Klinici za dečju hirurgiju. Kako prenose makedonski mediji, obdukcijom je utvrđeno da je osmomesečni Andrija umro od izliva krvi u mozak. Još se ne zna kad će tela Andrije i njegovog strica Nikole (24) biti prevezena u Ćupriju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.