NEMA KAMERA NA GRANICAMA: Lukin ubica mogao da izađe iz zemlje nesmetano! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Avg.2014, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA KAMERA NA GRANICAMA: Lukin ubica mogao da izađe iz zemlje nesmetano! (FOTO)

- Na velikim graničnim prelazima poput Batrovca, Horgoša postoje kamere, ali na manjim prelazima to nije slučaj. Te kamere mogu da snime automobile, ali ne snimaju lica - kažu iz granične policije

Čovek koji je u noći 25. jula na Brankovom mostu pregazio Luku Jovanovića mogao je nesmetano da izađe iz zemlje, s obzirom na to da mnogi granični prelazi Srbije sa susednim državama nisu pokriveni kamerama!

Ukoliko se bahati vozač uputio prema Bosni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a pritom nije išao auto-putem, mogao je bez ikakvih problema da izađe iz zemlje, jer na graničnim prelazima prema BiH nema postavljenih kamera, saznajemo iz granične policije.

- Na velikim graničnim prelazima poput Batrovca, Horgoša postoje kamere, ali na manjim prelazima to nije slučaj. Te kamere mogu da snime automobile, ali ne snimaju lica. Međutim, da bi došao do graničnog prelaza, u većini pravaca morao je da ide nekim auto-putem, te bi prvi trag trebalo da bude da se pregledaju kamere sa svih naplatnih rampi – navodi Nenad Banović iz granične policije.

On kaže da teorijski postoji mogućnost da je vozač koj je pregazio Luku koristio alternativne pravce do nekog manjeg graničnog prelaza i na taj način iz zemlje izašao potpuno neopaženo.

Iako smo se za kamere na granicama raspitali i u “Putevima Srbije“, od njih smo dobili odgovor da to ne potpada pod njihovu nadležnost, dok su nam iz Auto-moto saveza Srbije rekli da njima godinama ne dozvoljavaju da kamere postave na graničnim prelazima, iako tu ideju imaju jako dugo.

Uprava carina takođe na graničnim prelazima ima kamere, ali oni, iz kako kažu bezbednosnih razloga, nisu u mogućnosti da kažu na su prelazima one postavljene.

Na Brankovom mostu 26. jula Luku Jovanović udario je “mini moris kantrimen”.

Ovo je snimak kamere na kom se vidi nesreća na Brankovom mostu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.