NEGOTIN: Uhapšen osumnjičeni za uzgajanje marihuane

Izvor: Kurir, 01.Avg.2014, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEGOTIN: Uhapšen osumnjičeni za uzgajanje marihuane

Prilikom pretresa, u dvorištu kuće osumnjičenog Z.R. (29) je otkrivena 21 stabiljka biljke nalik na marihuanu, ukupne težine oko deset kilograma, saopštila je policija

NEGOTIN - Negotinska policija uhapsila je Z. R. (29) iz tog grada, pošto su u dvorištu njegove porodične kuće pronašli plastenik sa zasadom biljke nalik na marihuanu.

"Prilikom pretresa je otkrivena 21 stabiljka, ukupne težine oko deset kilograma", saopštila je Policijska uprava u Boru.

Zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, njemu je određena mera zadržavanja do 48 sati.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uhapšen zbog uzgajanja marihuane

Izvor: Blic, 01.Avg.2014

Negotinska policija uhapsila je Z. R. (29) iz tog grada, pošto su u dvorištu njegove porodične kuće pronašli plastenik sa zasadom biljke nalik na marihuanu...Prilikom pretresa je otkrivena 21 stabiljka, ukupne težine oko deset kilograma, saopštila je Policijska uprava u Boru...Zbog sumnje da je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.