NASRED ULICE U SRBOBRANU: Nožem na ćerku policajca (16)

Izvor: Kurir, 05.Avg.2015, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASRED ULICE U SRBOBRANU: Nožem na ćerku policajca (16)

Jedan od nasilnika oteo joj je mobilni telefon i izlupao ga, drugi je uhvatio jednom rukom za vrat, podigao od zemlje i mašući joj nožem ispred lica poručio: Reci tati da povuče onu prijavu, a ako je ne povuče ovo ćeš dobiti u stomak

SRBOBRAN - Dva maskirana napadača su u nedelju u Srbobranu na ulici uhvatila maloletnu devojčicu R.M. (16). Oni su joj stavili ruku na usta i uz pretnju nožem odvukli su je do obližnje zgrade.

Nakon toga jedan od nasilnika joj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je oteo mobilni telefon i izlupao ga, drugi je uhvatio jednom rukom za vrat, podigao od zemlje i mašući joj nožem ispred lica poručio: „Reci tati da povuče onu prijavu, a ako je ne povuče ovo ćeš dobiti u stomak!“. Zatim su je pustili i udaljili se u nepoznatom pravcu.

Inače, otac maloletne devojke je policijski službenik u Policijskoj stanici Srbobran. Pretnje su usledile nakon njegovog službenog postupanja prema jednom lokalnom nasilniku, koji je maltretirao i mesecima fizički zlostavljao svoju devojku, piše Alo. Velikim zalaganjem kriminalističke policije iz Srbobrana i Novog Sada nepoznati izvršioci su ubrzo identifikovani a jedan je već lišen slobode.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pretili nožem ćerki policajca: Ovim ćeš dobiti u stomak ako tvoj otac ne povuče prijavu!

Izvor: Večernje novosti, 05.Avg.2015

UŽICE - DVOJICA maskiranih muškaraca pre tri dana su u Srbobranu presreli maloletnu R.M. (16.), stavili joj ruku na usta i uz pretnju nožem odvukli do iza obližnje zgrade. Jedan od napadača joj je oteo mobilni telefon i izlupao ga, drugi je uhvatio rukom za vrat, podigao od zemlje i mašući joj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.