NAPAD NA POLICAJCE U SARAJEVU Pokušali da ih pregaze kolima, pa da pucaju na njih

Izvor: Blic, 03.Maj.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD NA POLICAJCE U SARAJEVU Pokušali da ih pregaze kolima, pa da pucaju na njih

U sarajevskom naselju Vogošća policija je ranila 27-godišnjeg mladića čiji su inicijali P.M, koji je s još jednim licem ukradenim vozilom pokušao prvo da pregazi policajce, a potom i da ih povredi pištoljem, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Policajci su sinoć u 23.20 časova, nakon što su uočili vozilo "BMW" bele boje koje je ukradeno na području Ilidže, prišli da kontrolišu vozača koji je u tom trenutku automobilom krenuo prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njima s namerom da ih pregazi, dok je suvozač izvadio pištolj i uperio ga u pravcu policije.

Policijski službenici su, s ciljem sprečavanja direktnog napada, upotrebili vatreno oružje i tom prilikom ispalili nekoliko hitaca u pravcu vozila.

Napadači su vozilom udarili dvojicu policajaca, nanevši im lakše povrede, potom su se udaljili u nepoznatom pravcu.

O događaju je obavešten Kantonalni tužilac u Sarajevu, a uviđaj je obavila ekipa MUP-a Kantona Sarajevo.

Radeći na rasvetljavanju ovog krivičnog dela, policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo su, u saradnji sa policijskih službenicima Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo, došli do saznanja da bi se u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog dela moglo dovesti mladić P.M. (27), rođen u Sarajevu, nastanjen u Istočnom Sarajevu, a koji se tokom noći samoinicijativno javio u Bolnicu Istočno Sarajevo zbog povreda nanesenih vatrenim oružjem.

Mladić je podvrgnut operativnom zahvatu i nalazi se pod nadzorom pripadnika Policijske stanice Istočno Novo Sarajevo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pokušao pregaziti policajce, pa ranjen

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2015

SARAJEVO - U sarajevskom naselju u Vogošća policija je ranila 27-godišnjeg mladića čiji su inicijali P.M, koji je s još jednim licem ukradenim vozilom pokušao prvo pregaziti policajce, a potom ih i povrijediti pištoljem, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Kantona Sarajevo...Policajci...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.