NAPAD NA MANEKENA Lopovi ubadali mladića dok su ga pljačkali

Izvor: Blic, 01.Sep.2015, 06:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD NA MANEKENA Lopovi ubadali mladića dok su ga pljačkali

Policija je uhapsila četvoricu mladića starih od 19 do 23 godine, svi iz okoline Niša, zbog sumnje da su napali i opljačkali četvoricu mladića.

Kako saznajemo, više posekotina po licu i telu zadobio je S. K. (20) iz Niša, dok je njegov drug Dejan Dragojević, inače maneken jedne beogradske agencije koji radi u Južnoj Koreji, slomio nogu skočivši sa dva metra visokog zida na šetalište kraj reke, bežeći od razbojnika.

Druga dvojica mladića nisu povređeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ozbiljnije. Napad se desio 30. avgusta oko četiri časa izjutra.

- Dejan je došao pre dva dana iz Koreje, gde radi kao maneken. Sa društvom je izašao u grad. Bili su u kafiću, ali su izašli malo na kej. Prišla su im četvorica mladića i tražili da im daju novac, telefone i sve što imaju u džepovima. Oni su mislili da se ovi šale, ali je jedan od napadača potegao nož i zapretio im. Oni pare nisu imali, a napadači nisu bili zadovoljni ni telefonima koje su videli pa su ih napali - priča vidno zabrinuta Radmila Dragojević, Dejanova majka.

Ona kaže da je njen sin dobio tri udarca u glavu, zbog kojih je došlo do naprsnuća nosne kosti.

- Dejan je uspeo da se izvuče i da beži, skočio je sa zida keja, ali je polomio potkolenicu leve noge. Njegov drug je pao pa su ga šutirali i gazili po glavi i naneli mu više uboda i posekotina po ruci - kaže Radmila.

Mladić S. K. je smešten u bolnicu i u stabilnom je stanju.

Odmah po dobijanju prijave, policija je brzom intervencijom uhapsila S. R., dok su ostala trojica osumnjičenih identifikovani i uhapšeni u toku dana.

Dejan Dragojević je iz izbegličke porodice koja je u Niš došla iz Hrvatske. Oni su ranije živeli u Novoj Gradiški, a u Nišu su dobili stan pre desetak godina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.