NAPAD NA ANDREJA VUČIĆA: Žandarmima preti 16 godina

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014, 06:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPAD NA ANDREJA VUČIĆA: Žandarmima preti 16 godina

Njima se na teret stavljaju po dva krivična dela, a za svako od tih dela zaprećena je kazna do osam godina zatvora

BEOGRAD - Saslušanje četvorice niških žandarma, osumnjičenih za učestvovanje u incidentu u kojem su pretučeni Andrej Vučić, brat premijera Aleksandra Vučića, kao i Predrag Mali, brat gradonačelnika Beograda Siniše Malog, i još dvojica pripadnika Kobri, odloženo je juče u Višem tužilaštvu zbog štrajka advokata.

Njima se, prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rečima Kurirovog sagovornika iz istrage, na teret stavljaju po dva krivična dela, a za svako od tih dela zaprećena je kazna do osam godina zatvora.

- Oni se sumnjiče za ometanje službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti, kao i za zlostavljanje i mučenje. Pošto je za svako od tih dela zaprećena kazna do osam godina zatvora, ako se dokaže njihova krivica, osumnjičeni bi mogli da dobiju do 16 godina zatvora - kaže naš izvor.

(J. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.