Muškarac kidnapovan u Novom Sadu, nakon potere uhapšeni otmičari

Izvor: RTS, 22.Maj.2017, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac kidnapovan u Novom Sadu, nakon potere uhapšeni otmičari

Policija je privela N. S. (1978) i B. B. (1966) zbog sumnje da su oko 19 časova oteli 41-godišnjeg muškarca na Detelinari, saznaje RTS. Kidnapovani muškarac je pronađen u "audiju" i teško je povređen.
Otmičari su na uglu ulica Kornelija Stankovića i Janka Čmelika, uz upotrebu fizičke sile, ubacili otetog muškarca u "audi" i uputili se ka Sremskoj Kamenici. Na putu ih je presrela policija i odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uhapsila dvojicu otmičara, saopštio je MUP.

N. S. i B. B. će u zakonskom roku biti privedeni nadležnom tužiocu.
U Hitnoj pomoći je za Radio 021 potvrđeno da su intervenisali na Mišeluku, po pozivu policije. Zatekli su teško povređenog muškarca, koji je bio u svesnom stanju.
Razlozi otmice za sada nisu poznati.

Direktor policije Vladimir Rebić pohvalio je pripadnike novosadske policije zbog brze akcije:
"Policijski službenici su pokazali izuzetno požrtvovanje i na tome sam im veoma zahvalan. Ovo je pravi primer efikasnog reagovanja policije, koja je pokazala odlučnost i brzinu, kao i to da građanima mogu da garantuju punu bezbednost. Čestitam svim policijskim službenicima koji su učestvovali u ovoj akciji", rekao je Rebić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.