Musićevi advokati nezadovoljni presudom, možda bude novo suđenje!

Izvor: Večernje novosti, 20.Dec.2014, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Musićevi advokati nezadovoljni presudom, možda bude novo suđenje!

BRANIOCI Darijana Musića (27), kojem je Apelacioni sud u Novom Sadu maksimalnu nepravosnažnu kaznu od 40 godina zatvora, zbog ubistva na svirep način Vladislave Červenko (25), smanjio na 35 godina, kažu da će kada dobiju obrazloženje odlučiti da li će i koji vanredni pravni lek uložiti. Jedan od Musićevih branilaca, Dragan Palibrk, kaže da će u dogovoru sa klijentom i kolegom Pavlom Mušickim sigurno izjaviti neki od vanrednih pravnih lekova. - U zavisnosti od toga šta je navedeno u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << obrazloženju presude Apelacionog suda, podnećemo zahtev za zaštitu zakonitosti ili zahtev za ponavljanje postupka - predočio je Palibrk. - Potpuno sam nezadovoljan odlukom, jer u žalbi nismo tražili smanjenje kazne, već da se pred Apelacionim sudom otvori glavni pretres, jer je prvostepena presuda imala nedostataka i jedino je otvaranje glavnog pretresa bilo moguće. Apelacioni sud je delimično usvojio žalbe Musića i njegovih branilaca i osudio ga na kaznu od 35 godina, pet manje od izrečene na ponovljenom suđenju 17. juna u Višem sudu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Musićevi advokati najavljuju nove korake

Izvor: Radio 021, 20.Dec.2014

Branioci Darijana Musića (27), kojem je Apelacioni sud u Novom Sadu maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora, zbog ubistva Vladislave Červenko (25), smanjio na 35 godina, navode da će kada dobiju obrazloženje odlučiti da li će i koji vanredni pravni lek uložiti...Jedan od Musićevih branilaca, Dragan...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.