Motociklista poginuo u teškom udesu u Kikindi

Izvor: RTS, 26.Feb.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motociklista poginuo u teškom udesu u Kikindi

Jedan muškarac poginuo na ulazu u Kikindu kada se, vozeći motocikl, direktno sudario sa automobilom koji je dolazio iz suprotnog pravca.
Saobraćajna nesreća se dogodila oko 13 časova, u Svetosavskoj ulici, javlja dopisnik RTS-a.

Poginuo je motociklista D. S. (26) iz Tobe, u opštini Nova Crnja.
Automobilom kikindskih registarskih oznaka upravljao je N. I. (27) iz Kikinde.
Uviđaj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na licu mesta obavili su pripadnici policije i tužilaštva.
Istraga će preciznije utvrditi pod kojim okolnostima je došlo do sudara i kojom brzinom su se kretali motor i automobil, kao i druge detalje ove teške saobraćajne nesreće.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kikinda: Direktan sudar motocikla i automobila, poginuo motociklista

Izvor: Radio 021, 26.Feb.2017

Motociklista D. S. (26) iz Tobe, u opštini Nova Crnja, poginuo oko 13 časova na ulazu u Kikindu kada se, vozeći motocikl, direktno sudario sa automobilom koji je dolazio iz suprotnog pravca...Automobilom upravljao je N. I. (27) iz Kikinde...Istraga će preciznije utvrditi pod kojim okolnostima je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.