Mladić iz naselja Crvenka odveden na ispitivanje, saslušana Nada Topčagić

Izvor: Večernje novosti, 07.Apr.2016, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić iz naselja Crvenka odveden na ispitivanje, saslušana Nada Topčagić

Policijski inspektori koji se bave ispitivanjem slučaja ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović danas su, nakon pretresa jedne kuće u Crvenki iz nje izveli mladića i odveli ga na ispitivanje, prenosi Telegraf.rs. Mladić je sa inicijalima I.R, odveden u stanicu kako bi bio saslušan u vezi ubistva pevačice.Mladić se ispituje u svojstvu građanina, i nije osumnjičen.Inače, DNK analize bioloških tragova uzetih sa Jelene Marjanović nisu ukazale ko je ubica, jer za sada nije otkriven >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << DNK neke druge osobe. Istraga je intezivirana u više smerova.Društvene mreže koje je koristila surovo ubijena pevačica „Granda“ Jelena Marjanović (33) u Borči od juče su pod budnim okom inspektora za visokotehnološki kriminal. Jedan od pravaca istrage je i sumnja da je nesrećnoj ženi presudio manijak sa "Fejsbuka", koji joj je više puta pretio, a onda joj pratio i čekao pravi trenutak da je ubije. Prema rezultatima obdukcije, ubica je usmrtio pevačicu sa oko 30 udaraca u glavu, najverovatnije drvenom palicom. Veštaci veruju da je Jelena već nakon petog udarca preminula.U okviru istrage ubistva brutalno ubijene pevačice u policiji je saslušana i njena koleginica Nada Topčagić.Povodom sumnje da je Jelena imala progonitelja, Topčagić je pozvana na informativni razgovor u policiju, a novinarima je ranije rekla da je njena bliska prijateljica dobijala preteće poruke, ali ih nije ozbiljno shvatala.Prema Nadinim rečima, njih dve su se čak smejale tim porukama, jer su mislile da se neko šali ili da je, u najgorem slučaju, samo ljubomoran na Jeleninu karijeru.Iz tog razloga "Fejsbuk" i druge društvene mreže koje je koristila Jelena pod budnim su okom inspektora za visokotehnološki kriminal.(Alo. rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NADA TOPČAGIĆ OTKRILA U POLICIJI: Šokiraće vas ko je Jelenin ubica!

Izvor: Kurir, 07.Apr.2016

...Pevačica Nada Topčagić, bliska prijateljica ubijene Jelene Krsmanović Marjanović, takođe je saslušana u policijskoj stanici i kaže da je inspektore interesovalo kakvi su bili odnosi u porodici pokojne pevačice..- Pitali su me da li sumnjam na nekog Ispričala sam i šta mi je Jelena poslednje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.