Milovan Bojić oslobođen optužbi

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milovan Bojić oslobođen optužbi

Bivši ministar zrdavlja Milovan Bojić danas je oslobođen optužbi da je kao direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" 2000. godine zloupotrebio službeni položaj, saznaje Blic.

Ovo je druga presuda donesena u ovom postupku jer je prethodnu ukinuo Apelacioni sud 2012. godine i naložio ponovno suđenje.

Sudija Ivana Ramić je u kratkom obrazloženju presude navela da tokom postupka nije dokazano ono što je optužnicom Bojiću stavljeno na teret.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sud: Bivši ministar Bojić nevin

Izvor: B92, 01.Apr.2015

Prvi osnovni sud u Beogradu oslobodio je bivšeg ministra zdravlja Milovana Bojića optužbi da je 2000. godine zloupotrebio službeni položaj...Tužilaštvo ima pravo da izjavi žalbu na ovu presudu Apelacionom sudu u Beogradu...Bojić je bio optužen da je od 1995. do 2000. godine kao direktor Instituta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.