Maturanti pali sa gepeka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2016, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maturanti pali sa gepeka

Dvojica maturanata Medicinske šškole, povređena su u petak uveče, od kojih jedan teško, pošto su pali sa gepeka automobila, koji je bio u pokretu.

Portparolka čačanske bolnice Boljana Kočović izjavila je za Glas zapadne Srbije da je jedan mladić zbog teških povreda glave prebačen za Kragujevac, dok je drugi, koji je zadobio manje povreda, zadržan u Čačku.

Prema njenim rečima, stanje obojice mladiće je za sada stabilno.

Grupa maturanata, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pratnji trubača, uputila se od Medicinske škole ka centru grada, kako bi proslavili završetak šškolovanja.

Do nesreće je doššlo u Ulici Devet Jugovića, kada su mladići, koji su prvo bili na prozoru jednog automobila, izašli iz njega i seli na gepek, a potom lupali vozaču da ubrza. Vozač je ubrzao, a dvojica mladića su pala na asfalt.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maturanti pali sa gepeka automobila, jedan teže povređen

Izvor: Radio 021, 28.Maj.2016

Dvojica maturanata Medicinske škole u Čačku, povređena su u petak uveče, od kojih jedan teško, pošto su pali sa gepeka automobila, koji je bio u pokretu...Portparolka čačanske bolnice Biljana Kočović izjavila je za "Glas zapadne Srbije" da je jedan mladić zbog teških povreda glave prebačen...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.