Majka ubica na psihijatrijskom veštačenju

Izvor: Blic, 04.Okt.2015, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka ubica na psihijatrijskom veštačenju

Tanja Lakić (37), majka koja je osumnjičena za ubistvo osmomesečne ćerke Anje, u beogradskom naselju Vračar, biće podvrgnuta psihijatrijskom veštačenju u bolnici Okružnog zatvora.

- Tanja je posle pregleda na VMA prebačena u zatvorsku bolnicu. Sa njom je razgovarao i psihijatar. Nije na odeljenju psihijatrije, a nad njom će početi psihijatrijsko veštačenje - kaže za „Blic“ izvor upoznat sa istragom koja se vodi protiv Lakićeve.

Njoj je u petak određen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pritvor od mesec dana. Prethodno je izvedena pred tužioca sa krivičnom prijavom za teško ubistvo. Na saslušanju se branila ćutanjem.

Obdukcija tela ubijene Anje još nije dala konačan odgovor o načinu smrti.

- Ubistvo se, po stanju tela, dogodilo nekoliko dana pre nego što je zločin otkriven. Na detetu nije bilo vidljivih povreda a sada se čekaju i toksikološki nalazi - kaže naš izvor.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Majka ubica na psihijatrijskom vestacenju

Izvor: medio.rs, 04.Okt.2015

Tanja Lakić (37), majka koja je osumnjičena za ubistvo osmomesečne ćerke Anje, u beogradskom naselju Vračar, biće podvrgnuta psihijatrijskom veštačenju u bolnici Okružnog zatvora...- Tanja je posle pregleda na VMA prebačena u zatvorsku bolnicu. Sa njom je razgovarao i psihijatar. Nije na odeljenju...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.