Majka osumnjičena da je udavila bebu u kupatilu

Izvor: Večernje novosti, 28.Jul.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka osumnjičena da je udavila bebu u kupatilu

Novosadska policija je podnela krivičnu prijavu protiv D. B. (23) zbog sumnje da je u kupatilu porodične kuće udavila svoju bebu, saznaje „Alo“. "Okrivljena D. B. se porodila u kupatilu kuće. Ona se sumnjiči da je ubila dete i da ga je potom zavila u krpe i ostavila ga u kupatilu, ne sumnjajući da će joj pozliti. Imala je jake bolove i morala je u bolnicu, gde je primljena u veoma lošem zdravstvenom stanju. Posle pregleda je utvrđeno da se porodila. Budući da je shvatila da će čedomorstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << biti otkriveno, ona je uzela mobilni telefon i pozvala supruga i saopštila mu da se porodila i da je dete umotano u krpe u kupatilu", navodi izvor lista blizak istrazi.Kada je policija došla u bolnicu da bi je saslušala, prema rečima sagovornika „Alo“, ona se pravdala da nije znala da je trudna jer nikakve simptome nije imala koji bi ukazivali na to."D. B. je ispričala da je otišla u toalet i da je osetila jak bol i da je nešto ispalo iz nje. Pogledala je i videla bebu koja je, prema njenim rečima, već bila mrtva. Međutim, kako je svima ta priča bila sumnjiva, telo bebe je poslato na obdukciju. Ubrzo je utvrđeno da je dete rođeno živo i da je njegova smrt bila nasilna", navodi on.(Alo)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NIJE NAMERNO UBILA BEBU NIJE NI ZNALA DA JE TRUDNA Ispovest muza osumnjicene za cedomorstvo iz Novog Sada

Izvor: medio.rs, 29.Jul.2015, 01:23

- Sama je presekla već napuklu pupčanu vrpcu, ali dete nije zaplakalo, što ju je uplašilo. Kada je shvatila da ne diše, umotala ga je u neke krpe, a zatim stavila u bubanj veš-mašine - kaže N. B., suprug osumnjičene da je udavila svoju bebu..Suprug D. B. koja je osumnjičena da je nakon porođaja...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.