Majka i sin stradali od strujnog udara kod Aleksinca

Izvor: RTS, 20.Apr.2017, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka i sin stradali od strujnog udara kod Aleksinca

Kada je u selu Glogovica kod Aleksinca jak vetar sa bandere otkinuo žicu pod naponom, stradali su majka i sin koji su se nalazili u blizini.
Kako je RTS-u potvrđeno u Policijskoj upravi Niš, sinoć su oko 18.30 u selu Glogovica kod Aleksinca od strujnog udara nastradali majka M. M. (1971) i njen maloletni sin D. M. (2001).

Nesreća se, kako su RTS-u potvrdili meštani sela, dogodila kada je od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jakog vetra sa obližnje bandere na kuću stradalih pala žica pod naponom. Šesnaestogodišnji mladić ju je uhvatio golim rukama i poginuo od strujnog udara.
Majka je, pokušavajući da spase dete, takođe stradala.
Uviđaj je izvršilo Osnovno javno tužilaštvo u Aleksincu.
Nezvanično saznajemo da je porodica bila lošijeg materijalnog stanja, da joj je nedavno isključena struja i da su se, zbog hladnog vremena, pre nekoliko dana sami priključili na elektro-mrežu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stravična tragedija kod Aleksinca: Sin i majka stradali od strujnog udara

Izvor: Telegraf.rs, 20.Apr.2017

Marjana Petrović (46) i njen šesnaestogodišnji sin D.M. poginuli su sinoć u 18.30 časova od strujnog udara, kada je na njihovu kuću u aleksinačkom selu Glogovica pala žica pod naponom...Kako saznajemo, tragedija se dogodila juče, a majka je stradala prilikom pokušaja da pomogne sinu...- Radi...

Nastavak na Telegraf.rs...

U selu kraj Aleksinca majka i sin stradali od strujnog udara

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Apr.2017, 09:47

Kako su potvrdili u PU Niš, u sredu oko 18 sati, žena stara 46 godina i njen maloletni sin (16), stradali su od strujnog udara u mestu Glogovica kraj Aleksinca...U Niškoj policiji doaju da je uviđaj završen i da se čekaju nalazi obdukcije...Uskoro opširnije.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.