MORINAJ STIŽE U SRBIJU I SPREMA DIVERZIJU: Albanac pretresan 10. oktobra, nađena samo igračka!

Izvor: Kurir, 23.Okt.2014, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORINAJ STIŽE U SRBIJU I SPREMA DIVERZIJU: Albanac pretresan 10. oktobra, nađena samo "igračka"!

Uprava policije je odmah upozorila pograničnu policiju da Morinaja zaustavi i da ga detaljno pretrese, ali ništa sumnjivo nije nađeno

Srpska policija imala je dojavu da Albanac Ismailj Morinaj (32) sprema diverziju na stadionu Partizana, međutim propustila je priliku da ga zaustavi!

- Policija je imala dojavu da upravo Morinaj sprema određenu vrstu diverzije na utakmici Srbija - Albanija. MUP je 10. oktobra iz Italije dobio dojavu, četiri dana pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << utakmicu da će Morinaj, koji živi u Firenci i osim albanskog ima i italijanski pasoš doći u Srbiju s namerom da izazove diverziju! Čak je dojavljeno da će u Srbiju ući najverovatnije na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom i to u automobilu "pežo" - pišu Naše novine.

- Uprava policije je odmah upozorila pograničnu policiju da Morinaja zaustavi i da ga detaljno pretrese! Naloženo je da, ukoliko primete sumnjive predmete, odmah preduzmu neophodne mere - navodi sagovornik iz policije!

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MORINAJ-STIZE-U-SRBIJU-I-SPREMA-DIVERZIJU-Albanac-pretresan-10.-oktobra-nadjena-samo-igracka

Izvor: medio.rs, 24.Okt.2014, 00:47

Uprava policije je odmah upozorila pograničnu policiju da Morinaja zaustavi i da ga detaljno pretrese, ali ništa sumnjivo nije nađeno..Srpska policija imala je dojavu da Albanac Ismailj Morinaj (32) sprema diverziju na stadionu Partizana, međutim propustila je priliku da ga zaustavi!..- Policija...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.