Izvor: Blic, 27.Okt.2016, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASAKR KOD KRALJEVA Nova žrtva pokolja: Preminula i majka žene koja je pobila porodicu

Milanka Aleksić(77), kojoj je ćerka Slavica(51) sekirom nanela teške povrede glave, ali i ubila njenog supruga Predrag(75) i sina Slavoljub(55), nakon dana provedenog na apartima u bolnici, preminula je jutros.

Kako nam je rečeno u Opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu, Milanka je preminula u 5 ujutru.

- Primljena je sa povredama glave opasnim po život. Bila je priključena na parate za održavanje života, ali nije izdržala – kažu

za "Blic" u kraljevačkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bolnici.

Nezapamćeni zločin dogodio se u noći između utorka i srede u Kraljevu, kada je Slavica Lazić sekirom na spavanju ubila oca, a zadala i smtonosne udarce bratu i majci.

Kako je saopštio MUP, od zadobijenih povreda njen otac je preminuo na licu mesta, dok su majka i brat prebačeni u Opštu bolnicu u Kraljevu.

Pročitajte još...

Brat je ubrzo podlegao povredama, dok se majka nalazila u kritičnom stanju, ali ije i ona na kraju preminula.

Do tragedije je došlo kada je Slavica sačekala da ukućani odu na spavanje, a onda je uzela sekiru i zadala im smrtonosne udarce u glavu. Nakon svirepog ubistva, uzela je telefon i pozvala policiju. Mediji su prenosili da je uzrok porodična razmirica, a kako saznajemo, Slavica se u policiji se branila ćutanjem. Njoj je određen pritvor na 48 sati i biće privedena u Više javno tužilaštvo.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVA ŽRTVA MASAKRA KOD KRALJEVA: Preminula i majka žene koja je sekirom pobila celu porodicu

Izvor: Kurir, 27.Okt.2016

...S L je juče sekirom ubila oca P A, a bratu S A (55) i majci istim predmetom nanela teške povrede..Žena je preminula tokom noći..KRVAVA NOĆ U KRALJEVU: Sekirom iskasapila celu porodicu!..(RTS)..Autor: Foto: Aleksandar Jovanović

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.