MAJKA SELFI ČEDOMORKE Ja sam zakopala telo bebe!

Izvor: Blic, 03.Sep.2015, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA "SELFI ČEDOMORKE" Ja sam zakopala telo bebe!

Mirjani Miklejić (46) iz sela Busur kod Petrovca na Mlavi određen je pritvor zbog sumnje da je ubila i zakopala svoju bebu. Međutim, reporterima „Blica” koji su juče posetili kuću Miklejića Mirjanina majka Javorka kazala je da je ona lično zakopala leš bebe u dvorištu.

Viši sud u Požarevcu odredio je pritvor do 30 dana Miklejićevoj (46) zbog sumnje da je počinila čedomorstvo nad svojom tek rođenom bebom, koju je potom zakopala u dvorištu.

Stravično >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << otkriće usledilo je nakon što je Miklejićeva na svom fejsbuk profilu objavila fotografiju mrtve bebe, o čemu je ubrzo obaveštena i policija.

Otkriveno je da ona nigde nije vodila trudnoću, kao i da porođaj nije prijavljen. U dojavi je napomenuto da je Mirjana u međuvremenu izgubila stomak, a da niko nije čuo da se dete rodilo.

- Zasad ima dovoljno indicija da je Miklejićeva počinila čedomorstvo i svoju tek rođenu bebu zakopala u plitkom grobu u dvorištu, koji je potom prekrila ciglama - kazao je za „Blic” izvor iz istrage.

- Mirjana nije ubila bebu, već je spontano pobacila još pre dva meseca. Te večeri nisam bila u našoj kući, već kod rođaka čiju kuću čuvam za 150 evra dok boravi u inostranstvu. Mirjana me je pozvala i rekla da je pobacila, pa sam se odmah vratila kući. Mrtvog dečačića zavila sam u parče tkanine koju sam odsekla od zavese i stavila je u jednu plastičnu kutiju. Prethodno sam na dno kutije stavila peškir, a preko bebe i ružu jer je Mirjani mnogo bilo žao i stalno je plakala. Tu kutiju zakopala sam u našoj bašti - kazala je Javorka za „Blic”.

Kako saznajemo, u daljem toku istrage biće saslušana i Javorka Miklejić, koja bi lako mogla da dobije i status saučesnice ako se ispostavi da je ona zaista zakopala telo bebe, kao što tvrdi.

Otac bebe mladić iz istog sela

Meštani Busara i juče su bili u šoku zbog vesti da je u dvorištu Miklejića pronađen leš bebe.

- Bila je u vezi sa jednim meštaninom dosta mlađim od nje i verovatno joj je on napravio dete. Svi su znali da je trudna, a ona je to pokušavala da sakrije. Sve je to zbog sirotinje i bede u kojoj žive. Ima četvoro dece, od kojih su dvoje školarci - rekao je jedan meštanin Busura koji je insistirao na anonimnosti.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MAJKA ZENE KOJA JE SLIKALA MRTVU BEBU Ja sam zakopala telo u basti

Izvor: medio.rs, 03.Sep.2015

Viši sud u Požarevcu odredio je pritvor do 30 dana M.M zbog sumnje da je počinila čedomorstvo nad svojom tek rođenom bebom, koju je potom zakopala u dvorištu..M. M. (46) iz sela Busur kod Petrovca na Mlavi određen je pritvor zbog sumnje da je ubila i zakopala svoju bebu. Njena majka je reporterima...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.